Blå sammetsfåtölj!

IMG_2955

När jag var i Köpenhamn senast så besökte vi också ellos showroom och jag blev totalt förälskad i den blå sammetsfåtöljen ovan. Stor, djup och himla fin. Tror den skulle bli himla fin till den vita soffgruppen, som en liten utstickare!

Godmiddag!

Har precis slängt i oss lite mat och ska alldeles strax ut för att nypa lite luft. Imorse så var jag ut på en löprunda också och känner verkligen för att sätta igång på riktigt igen. Mitt gymkort ligger bara och drar pengar och jag är mer frånvarande från gymmet än någonsin. Nu jäklar ska det bli ändring på det. Tränar jag inte så mår jag inte hundra bra, så enkelt är det. Min aptit minskar, min hud blir grå, glåmig och trött och mitt huvud värker mer än någonsin! Dags att sätta hälsan först och bli stark i denna kropp igen!

Någon som är med mig?

KRAM, fin söndag!

 1. Klara skriver:

  Hej!
  Har en fråga angående förlossning/ barnmorskor. Hör inte alls till detta inlägget men ändå haha.
  Ja, jag undrar om man får välja vilken barnmorska eller så man kan få ha eller utdelas man bara en? För en kompis som fick barn fick en äldre som var ganska så grinig, men om man känner sig obekväm med att en äldre tant typ kollar och undersöker du vet och sådär kan man då säga till i förväg? Hur gjorde du? Inte för att jag har nåt emot äldre barnmorskor eller manliga men jag har hört att vissa äldre kan vara ganska griniga, och jag vet också att lite äldre kan ha mer erfarenhet, men det kan ju kanske kännas bättre om en som inte är så gammal som ens mormor eller så som man har som barnmorska? Men kan man ens uttrycka sig så eller kan det lätt bli ”fel”?

  1. tilda skriver:

   Känns det inte rätt så byt, för guds skull. Jag har haft turen att verkligen tycka om mina barnmorskor och det har känts rätt från första sekund men skulle det inte göra det så be om att få byta! Det har du rätten till!

 2. Michan skriver:

  Im in! Hårdträning deluxe!

  1. tilda skriver:

   YEY!

 3. Anki skriver:

  Men det är så svårt att träna när man lider av migrän! Det kan utlösa ett anfall eller minska ett anfall…Jäkla lotteri ?

  1. tilda skriver:

   Jag vet! 🙁

 4. Malin skriver:

  Hej Tilda! Du är ju så duktig på färg och kulörer. När du målar, använder du ambience extra matt också? Förstår att många gör det och är det ett lager man tar sist då?

  1. tilda skriver:

   Yes, det gär jag!

Comments are closed.

LOADING..