Godkväll!

IMG_3708

Det sa fullkomligt slurp till kvällens middag! Spagetti ihop med frästa körsbärstomater, vitlök ock knaperstekt bacon. Blanda ihop allt och hacka en kruka basilika över. Strössla sönder 2 paket mozzarella and voilá!

IMG_3715

Godkväll!

Dagen har gått i ett och plötsligt var det kväll och läggdax! Barnen sover och jag sitter och spanar in våra fina lampor som ska upp på huset. Ska visa er imorgon hur dom ser ut. Tror det blir bättre än jag någonsin hoppats på!

Hörrni. I nästa vecka så sätter dom igång med att måla hus och snickra terasser med respektive inglasningar och då behöver vi ett gäng med nya utemöbler. Söker främst 1 stor loungegrupp och ett par sköna fåtöljer och vill att dom ska vara i rotting och helst med vita/creméfärgade dynor. Tips kanske?

Ska visa er lite mer om hur jag tänker imorgon. Kika in då vetja!

Nu ska vi sätta igång att måla om hall. Blir en ¨greige¨ färg Ljus, murrig och grå, hehe. Ingen lugn & ro här inte!

KRAM tilda

 1. N skriver:

  Du är nog bland mina favvo bloggare. Bloggar jämt, har bra smak och svarar läsarna. ?

  1. tilda skriver:

   YEY! Tack <3

   Så glad att just DU kikar in här!

  1. tilda skriver:

   Det var smarrigt 🙂

Comments are closed.

LOADING..