Fashionweek och festival!

DSC_9915

DSC_9943

DSC_9969

DSC_9919

Här sitter lilla jag och chillar i finaste dagbädden från ellos! Kan inte gå förbi den utan att le en extra gång! Bästa köpet!

swimsuit / totéme denim/ MIH shoes/ Ports1961 sunnies/ celiné (optikerullstrom.se)

DSC_9960

photos by charlotte håkanson

Snyggaste och skönaste skorna någonsin. På riktigt så bor jag i dom! Tack mouche för alla era magiska prylar ni köper in. Mindre kul för min plånbok, hehe.

Nu ska jag packa ihop barnen och mig själv in i bilen och köra hemåt igen! Helg igen, hur fantastiskt är inte det? Trots semester och lediga dagar så är helgen alltid välkommen på något konstigt vis! I helgen ska det fixas inför nästa veckas Köpenhamn-vistelse och fashionweek. Ett gäng outfits ska planeras, läggas fram och packas ner. Lagom till jag kommer hem igen så blir det festival och way out west med ett gäng sköna brudar från el stockholmo. Wiiii. Mellan dessa dagar ska jag försöka hinna med att gosa ihjäl mina små kids också! Vilken vecka alltså! Superpepp!

KRAM, tilda

LOADING..