Sidentopp!

IMG_1684

Den där lilla rackans sidentoppen alltså. Åh, kärlek vid första ögonkastet och en topp som jag kommer att älska i 10 år framöver! Stylas snyggast till ett par högre jeans!

IMG_1672

En liten close-up! Fin va? Från realisationpr.com

Godmorgon!

Ännu en ljuvlig sommardag och syrran är fortfarande på besök. Vi njuter så länge det varar! Ska ta bilen fram till affären (i väntan på att nya cykeln ska komma!) och köpa med lite gott till stranden. Blir en dag där, idag igen. Kullsvik är bra fint alltså. Bara minuters promenad från vårt hus och det är lycka. Barnen (och vi!) älskar det!

KRAM, fin dag!

 1. Vart är toppen köpt?

  1. tilda skriver:

   Från realisationpr.com

 2. Sara skriver:

  Hej Tilda!
  Jag skrev i ett annat inlägg här om vilket schampoo du använder för att behålla din kalla färg. Det var ett schampoo från Isabella Löwengrip kommer du ihåg vad det heter. Tack för en grym blogg du är en enorm inspiratipnskälla

  1. tilda skriver:

   Perfect blonde el ngt. Ett silvershampoo!

 3. Vad har du för storlek? Så fin 🙂

  1. tilda skriver:

   Stl S!

Comments are closed.

LOADING..