Min dagliga makeup!

IMG_1272

En liten closeup denna grå morgon!

Under sommarmånaderna så sminkar jag mig super lätt och det tar kanske 5 minuter, allt som allt. Nästa gång jag går till Johanna på beautique för att fylla på 3d brynen så ska jag även passa på att färga ögonfransarna. Då slipper jag den minuten på morgonen också, hehe.

Börjar alltid med att återfukta huden med min super olja från Verso! Täcker sedan ev. röda fläckar, mörka ringar under ögon eller någon rackans finne med concealern. Målar fransarna med my all time favorite mascara från Lancóme, hypnóse. Lägger en läpp-penna runt om läpparna (bästa kommer från elisabeth arden) , ¨eight hour cream¨ på läppar, kindben och ögonlock!

Avslutar sedan med någon peachy färg på rougen, contouring på näsa och kindben och sist men inte minst, highliter på det!

IMG_1289

shirt/ the shirt factory leather skirt/ MSGM, mouche.se

DONE! 4 minuter max. Favorit-produkterna kommer upp i ett inlägg under morgondagen!

Ha nu en fin dag! För oss blir det lite djurpark denna förmiddag!

KRAM tilda

 1. Kim skriver:

  Ditt fina choker. Tar du bara ett band och knyter? / Kim

  1. tilda skriver:

   Nix! Köpt mina på zara!

 2. V skriver:

  Jätte fin. Det enda jag skulle lägga till är att använda en ren borste o ”Blenda” så man inte ser skarpa linjer efter contouringen. Hoppas du inte tar illa upp.

  1. tilda skriver:

   Tack för tips!

Comments are closed.

LOADING..