I min necessär..

IMG_0118

Några favoriter som åker med i necessären till Grekland!

Hörrni! Vi är framme och resan gick tokbra, trots tidig uppgång (04.00, phuuuu) och barnen skötte sig galant på planet. Det är bara jag som är så galet nojig och så fort planet ¨skumpar¨ det minsta så blir jag stel som en pinne och alldeles svettig. Hur mycket jag än flugit i mitt liv så är jag livrädd varenda jäkla gång. En riktig pina alltså. Hade behövt hinka vin och ta någon whiskey innan avresa, hehe.

Hörrni, nu ska vi njuta av dagen här. Fantastiskt vackert alltså. Följ mig på instagram @tildabjarsmyr tills jag uppdaterar här igen till kvällen!

KRAM, fin dag!

 1. Anki skriver:

  Hoppas ni har det bra i Grekland! Ser ut att vara ett riktigt fint hotell!
  skulle bara vilja veta vad mattan från Rugvista heter som du har i rummet där du har din snygga ljusgrön/blåa soffa?
  Mvh Anki

  1. tilda skriver:

   Åh, minns verkligen inte vad den heter. Har ngn känning om typ ¨manhattan¨ eller liknande! Hmmmm!

Comments are closed.

LOADING..