Mouche Möhippa!

_MG_9771

_MG_9830

_MG_9875

_MG_9902

Mouche, en av mina absoluta favoritbutiker har nu börjat att arrangera möhippor och jag säger bara, vilken idé. Där hade jag definitivt velat ha min hippa!

Dom skräddarsyr just din hippa efter budget & önskemål. Kanske så är lite bubbel & snittar, lite skön musik i en inspirerande lokal med goda vänner tillräcklig. Eller varför inte slå till på stort och maxa kvällen med massa lyx, mode, mat och inspiration är något för just DIG!

Kanske lite bubbel vid ankomst, en skön middag till lunch och efter det en inspirerande föreläsning av ett proffs om höstens kommande trender och hur du bygger den perfekta basgarderoben! Kanske en ¨makeover¨ för bruden av Mouche’s fantastiska och duktiga stylister som avslutas med en fotografering och kanske en drink/workshop med bra musik och härlig stämning för att avsluta dagen innan en kväll på stan väntar!

Möjligheterna är oändliga. Vad tror du just din kompis som snart ska säga JA vill ha?!

Här kan du läsa mer!

Kram på er, fin kväll!

LOADING..