Färgglada hus och glittriga kjolar!

1KW3125-681x1024

1KW3077-681x1024

1KW3009-681x1024

Dessa bilder är säkert tagna för 4-5 år sedan men jag kan fortfarande undra vart tusan jag har lagt eller gömt den där kjolen jag har på mig? Vit och bling, blir ju inte finare. Den är verkligen spårlöst borta och det är ju faktiskt helt galet.. Ibland blir jag bara tokig på mig själv!

1KW3093-681x1024

Photos by Kristin Wiktorsson

Nu ska jag strax lägga lilla Luiza! Hon somnar numera runt 19 och vaknar runt 07. Sedan någon månad tillbaka så sover hon om hela nätter och det var ju det man drömde om under bebistiden då nätterna var bökiga och timmarna var långa. Så till alla er med små bebisar som sover dåligt. Det blir bättre, hehe.

Kram, fin kväll!

 1. E skriver:

  Hej Tilda!
  Vart gör du dina läppar? Skulle gärna vilja gå till en bra klinik, så om du har nåt tips får du gärna skriva direkt till min mejl.

 2. Hej! Super söt kojl! ?
  Förresten är bilderna tagna i Uddevalla tro?
  Kram på dig!

  1. tilda skriver:

   Hej Michaela.

   Yes, det är dom!

 3. Nina skriver:

  Sålde du inte den kjolen? Har för mig att jag såg den i en bloppis du haft?

  1. tilda skriver:

   Nä? Gjorde jag?

   1. Roxie skriver:

    And I was just wonrndieg about that too!

 4. Frida skriver:

  Ni har ju ett sådant fint matsalsbord från Ikea va?
  Vill så gärna veta vad modellen heter. Stor kram

  1. tilda skriver:

   Bordet kommer från ikea och tyvärr minns jag inte vad det heter!

   1. Frida skriver:

    Vill du sälja det?

    1. tilda skriver:

     Vad?????

 5. Lena skriver:

  Frisyren och den blonda nyansen på håret var riktigt smashing! Klär dig verkligen 🙂

  1. tilda skriver:

   Tack snälla!

Comments are closed.

LOADING..