Tillbaks till min korta frisyr!

IMG_2370

Imorgon så ryker löshåret och jag återgår till min något kortare frisyr. Kanske inte lika kort som senast men en längre lob får det nog bli. Gillar att kunna bryta av mellan korta och långa längder men känner att det korta håret kommer att funka allra bäst i sommar. När hösten sedan kommer så kanske löshåret åker på igen, vem vet!

Nu ska jag fixa med lite jobb och sedan dra mig mot sängen. I vår soffa är det mest fotboll och EM-studion kvällarna i ända & jag är ju inte sådär super intresserad så ska lägga mig med telefonen och surfa lite. Farlig rea som pågår därute, hehe. Lite kardashians i bakgrunden slår heller aldrig fel. Alltså, roligare familj får man fasiken leta efter!

 Fin kväll, kram tilda

 1. Frida skriver:

  Du är verkligen sååå snygg i det korta håret!
  Trevlig midsommar:)

  1. tilda skriver:

   TACK <3

 2. Magda skriver:

  Ja, säsongen som sänds i USA just nu är ju bara den smaskigaste hittills! 🙂

  Tycker du är smashing i kort hår och som du säger är det så lättskött. Kommer sjölv aldrig gå tillbaka till långt 🙂

  /Magda

  1. tilda skriver:

   Love it. Så snyggt!

 3. Sofia skriver:

  Var/hur ser du på Kardashians? Streamar? Tacksam för tips!

  1. tilda skriver:

   Kollar på vår kanal E entertainment! Världens bästa kanal!

 4. Sara skriver:

  Jag har aldrig kommenterat innan men måste bar säga att du passar så bra i ditt korta hår.
  Jag ska nog också testa din frisör nästa gång. Går du hos Gry på Salong Duo?
  Hälsningar Sara

  1. tilda skriver:

   Tack söta du.

   Japp, studio duo & skönhetsfabriken!

 5. Anita skriver:

  Du ser tuffare ut med lite kortare hår, bra beslut enligt mig.
  Ha en trevlig midsommar med din fina familj!
  Kram Anita

  1. tilda skriver:

   Tack så hjärtligt! Gillar det verkligen!

Comments are closed.

LOADING..