Renoveringsplaner!

img_2822-781x1024

Vår lilla altan, utanför köksdörren ska glasas in, så att vi kan använda den ytan långt in på hösten! Altan-delen nedanför, där vi har vår stora loungegrupp idag med grillprylar och solstolar ska få sig en makeover. Stenplattorna som ligger där idag ska bli till en mysig, skön trätrall istället och altanen ska ramas in med hjälp av glas-staket. Tror det kan bli hur fint som helst! Så fort vi får ny vecka och måndagen är här så ska jag ringa och försöka få tag i ett gäng byggare direkt! Vet att det kan vara svårt direkt såhär bölande semester och annat men någon som har något tips kanske?

Vad tror ni? 

KRAM tilda

 1. Fia skriver:

  Det kommer bli så snyggt!
  Profilmontage, ligger i bolsheden, Billdal
  Ölmes företag, din man vet ju vem det är 😉
  Kram

  1. tilda skriver:

   Tack för tips!

 2. Fia skriver:

  Profilmontage, bilsjeden

 3. Ebba skriver:

  Vart kommer den underbara ”stolen” ifrån? Kram!

  1. tilda skriver:

   Plantagen!

 4. Låter superfint! Har tyvärr inget tips på byggare men ett annat tips är att inte glömma bygglov för inglasningen! 😉

Comments are closed.

LOADING..