Be Core, stockholm och nya träningskläder!

DSC_0049

DSC_0091

DSC_0134

I torsdags så tog jag snabbtåget upp till stockholm, syster och Petras 2 event. På förmiddagen hade hon styrt ett fantastiskt event där hon bla. visade sina nya träningskläder hon designat tillsammans med fitness guru. Ok, ska vi snacka träningskläder nu?! Dom finaste någonsin och dom verkligen ¨suger¨ in områden du vill tajta till! Ni finner dom här. Sedan fick vi testa på att köra ett Be Core pass som var så jäkla kul. Åh! Vill börja med det bums. Någon i göteborg som vet vilka som kör sådana pass?

DSC_0174

DSC_0159

DSC_0153

Fantastiskt duktiga@eatingnaked hade fixat maten och hjälp! På riktigt typ det godaste jag tidigare ätit. Alltså, den där vårrullen, eller pizzan på kikärtsbotten. Eller chiapuddingen med nötcremé topping on top. Magiskt gott!

DSC_9979
Tack gänget…

DSC_9815-980x654

… och tack bästa, finaste, underbara Petty! Du är grym!

Nu ska jag ut i trädgården och kratta löv efter all häck-klippning!

Fin lördag, hörs senare!

 1. Alma skriver:

  Hej
  Superfina träningskläder, skall kolla in dem. En fråga Tilda: Du lade ut din Celine väska till försäljning för några dagar sedan och jag skickade ett mail till dig. Jag fick aldrig någon respons. Igår/idag lade du ut igen en bild på Insta om att du ska fylla på i din bloppis, bilden med väskan, och sedan tog du bort den igen. Ska du sälja den eller inte eller har du kanske redan sålt den till någon? Förvirrande….tacksam för respons

   1. Alma skriver:

    Har gjort det?

 2. Snyggaste kläderna! Måste nog köpa ett set jag med. Hur är storleken? Kan man gå på sin normala storlek? Tack för en superhärlig blogg!

  1. tilda skriver:

   Normal i storleken. Jag har XS och dom sitter tight! 🙂 Finaste någonsin!

Comments are closed.

LOADING..