MOUCHE VIP SALE!

PicMonkey Collage

Klänningen ovan föll jag som en fura för så jag klickade precis hem den! Älskar att man kan bära den på flera olika sätt också! Kolla in här så får du lite inspiration! Bootsen är bara magiska och jag är så nära på att lägga en order på dom också. Så galet schyssta till hösten men framförallt nu, till ett par slitna levi’s jeansshorts och en vit, simpel kortare tisha. Cravings deluxe alltså!

….

Idag och under dom närmsta 48 timmarna (tills måndag midnatt!) så har mina favorit-onlinestore MOUCHE en ¨vip pre-sale¨ med exklusivt 30% rabatt, bara för er.

Använd koden VIPMOUCHE som jag precis gjorde och shoppa loss vettja!

KRAM

  1. Om du någon gång ska sälja dina öglan stolar i köket så vill jag gärna köpa dem 🙂 Deal?

    1. tilda skriver:

      Hehe…. ska ha det i åtanke!

  2. Snygg klänning!

    Om du någon gång skulle få för dig att sälja fina öglan-stolar som du har i köket, kan jag få köpa dem då? 🙂

Comments are closed.

LOADING..