Drömklänningen är min!

DSC_7672

DSC_7665

klänning / rodebjer shoes / whyred

Kanske den finaste klänningen jag äger, efter min brudklänning då!

Såg den hänga där på galgen och föll redan då som en fura. Inte kunde jag hålla mig borta från den heller! Typiskt mig!

DSC_7668

DSC_7706

Photos by charlotte håkanson

.

Alltså fallet, modellen, tyget. Ja allt är bara perfekt på den! Så kär i den, om man nu kan vara det i en klänning. Åker definitivt med till grekland på tisdag!

….

Godmorgon!

Trött i huvudet idag och det värker på som vanligt. Jäkla huvud, är så jävla trött på dig. Vid 01 inatt så vaknade jag till då vi fått ett meddelande om att en ny kusin till barnen sett världens ljus för 1:a gången. Välkommen lilla hjärtat! Så underbart och härligt oh fint och nu blev jag såklart bebis sjuk igen, hehe. Kan tom. längta efter en förlossning, att få värkar, känna sparkar och rörelser inuti. Allt detta, trots att smärtan är obeskrivlig. Den där känslan slår ju liksom allt! Fasiken så starka vi kvinnor är, så jäkla häftigt alltså! Girlpower till oss.

Hörrni. Jag vill också tipsa er om en liten tävling som pågår på mitt IG konto där vinsten är en väska. Grymt, jag vet! In och tävla vettja!

KRAM

 1. WOOOW vilken magisk klänning!! Den ser underbar ut!! 🙂 Den måste jag spana in! Den passar dig perfekt!

  1. tilda skriver:

   Den är alldeles fantastisk!

 2. Johan skriver:

  Snygg klänning.

 3. Malin skriver:

  Sååå fin! Finns säkert hos Åhléns City Gbg och Sthlm

 4. Pia skriver:

  Sååå fin på dig! Har spanat in den klänningen men tror inte min f-kupa skulle göra att den satt lika bra på.

  1. tilda skriver:

   Det tror jag nog! 🙂 tack söta!

 5. Tilda! Du är ju så snygg så man tuppar av, och klänningen. GOSH!! KRAM!

  1. tilda skriver:

   Mehhhhh ska du säga finis! Jamen visst är den bara såååå fin!

Comments are closed.

LOADING..