Mitt nya långa svall

dsc_7734-683x1024

Hair hair hair….

Jag älskar verkligen mitt korta hår men tycker det är kul att kunna förnya sig och få ett helt nytt utseénde för ett par veckor med ett ¨nytt¨ långt svall! Känner mig mycket yngre med det långa håret (gillar dock att känna mig vuxen och mogen också!) och kanske aningens sexigare med det långa ¨schwoooomet¨, hehe. Tack igen skönhetsfabriken och hairtalk för mitt långa sommarsvall! Vi kommer garanterat ha kul ihop!

Nu ska jag kolla lite kardashians i soffan och hälla upp mig ett glas vitt! Hjälp, under dessa sommarmånader så går vinflaskorna på räls, hehe.

KRAM

  1. Jonna skriver:

    Du blev verkligen jätte fin i håret!! Jag undrar vart ditt halsband kommer ifrån å vilken längd är det?

    1. tilda skriver:

      Tack snälla! Halsband från Jane Koenig!

Comments are closed.

LOADING..