3d bryn, behandling nummer 2.

IMG_5541

Var ju hos bästa Johanna på beautique för ett par veckor sedan och gjorde mina ögonbryn med metoden 3D. Smärtsamt men oj så värt det. Jag har ju ganska mörka bryn myself men så glesa på vissa ställen så detta är ju bara så coolt. Att vakna varje morgon med hela, fylliga bryn! Jag älskar det och kommer aldrig att sluta, trots den jobbiga smärtan, hehe.

IMG_5530

Precis nygjorda, mörka och röda men kolla in mina fylliga bryn!

Ca 4-5 veckor efter behandlingen så brukar man göra behandling nummer2. Just för att fylla på där tatueringen inte riktigt fäst och på ställen där man vill ta i lite extra så det är precis vad jag ska göra nu. Kan varmt rekommendera Johanna. Hon är fantastiskt duktig oh kan verkligen sin sak! Du är i trygga händer med andra ord! Boka tid hos henne här.

KRAM

 1. Hej
  Verkligen super snyggt! Ska till Johanna på måndag och fixa mina ögonbryn.
  Det kostar 4 500 kr.
  Hade du kunnat ordna en rabatt till på måndag hade det varit toppen!
  kram

  1. tilda skriver:

   Kollar <3

 2. Frida skriver:

  Så snyggt! Tänkte fråga.. Målar hon typ med ngn penna först så man ser ”hur det blir” innan man börjar tatuera in om du förstår vad jag menar.. Jag hade gärna velat se ”hur det kommer se ut” innan jag vågade mig på att någon skulle tatuera in. Hehe. Är galet sugen på att fixa brynen, sååå snyggt!

  1. tilda skriver:

   Japp, det gör hon! Blir så fint och johanna är grym!

 3. Annika skriver:

  Supert, ska kika in där. Tack Tilda!

 4. F skriver:

  Alla passar inte i så mörka bryn men du klär verkligen i det! Vrål snyggt! Är också sugen 🙂 Vad får man betala för det?

  1. tilda skriver:

   <3

   Ring Johanna och kolla. Ho har stenkoll!

 5. Molkan skriver:

  Supersnyggt! Har själv funderat på att fylla i brynen permanent. Hade varit så skönt att slippa fylla i dem varje dag 🙂

  1. tilda skriver:

   Det är värt varenda krona! Så skönt att slippa!

Comments are closed.

LOADING..