LdB, oil infused!

sponsorskylt LdB

Älskar nyheter och denna trio från LdB känns bara sådär somriga dom kan bli! Dofter som vanilj, apelsin och sandelträ gör mig knäsvag och ni som läser vet ju att jag köper allt som har någon form av vaniljdoft i sig. Denna gjorde mig alltså inte besviken. Doftar ljuvligt!

IMG_6606

Nyheten Oil Infused från LdB fick jag chans att prova för ett par veckor sedan och trion är fantastiskt skön mot kroppen och återfuktar min sommarhud till max! Just under sommarmånaderna så suger min torra hud åt sig all fukt den kan få och denna nyhet från LdB är bara fantastisk! Har du torr hud som jag, eller en hud som kräver all fukt den kan få, prova denna trio till nyhet!

Nu ska jag in i en dusch och sedan avsluta med Oil Infused!

.

KRAM

 1. Paula skriver:

  Är precis som du helt såld på saker som doftar vanilj. Har du testat van cleef & apels orchidée vanille?
  Min absoluta favorit parfym, älskar den!

  1. tilda skriver:

   Japp, har den! 🙂 LJUVLIG!

 2. elin skriver:

  Ufff, det låter kallt! Riktigt höstligt väder ute idag ju!

Comments are closed.

LOADING..