Glutenfri Pizza for everyone!

IMG_8146

Den här lilla glutenfria rackaren är en favorit här hemma och vi äter nog den minst en gång i veckan! Så super smarrig! Jag gör min på glutenfri botten, dels för att den blir så krispig och smakrik. Och för att det är helt enkelt är bra mycket nyttigare, hehe.

 1. Blanda ihop 2 ägg, 2dl riven ost och 1 dl mandelmjöl i en skål. Bre sedan ut degen tunt på ett bakplåtspapper och förgrädda i ugnen på 225grader i ca. 10min.
 2. Ta sedan ut degen och bre på tomatsalsa/sås på botten och toppa sedan med dom tillbehör du gillar allra mest!
 3. Swish in i ugnen igen tills osten smält och pizzan fått en brun, fin färg!
 4. Bon apetit!

IMG_8164

IMG_8138

Alltså så god. Du måste testa!

Nu ska jag fortsätta mitt snyftande och snörvlande i soffan. Min pollenallergi från när jag var 13 år har kommit tillbaka och med en hejdundrande entré också. Hjälp så mina ögon och näsa svider, rinnner och är svullna. Helt galet! Tycker faktiskt lite synd om mig själv. Imorgon är det jag som far till apoteket och köper på mig någon typ av pollen-medicin. Vilken är mest effektfull?

 1. Besök vårdcentralen och få Aerius utskriven på recept! Enligt mig den enda tabletten som hjälper och har inte gjort mig trött heller! 🙂
  Annars är ögondroppar ofta min räddning också! Lomudal kör jag på!

 2. Hej Tilda!

  Smarr, det receptet måste jag testa! Tack för inspirationen! 🙂

  Är själv helt avtrubbad av pollen i år och det som hjälp bäst på mig är nässprayen Prevalin som hjälper bäst mot nysningar och irration som rinnande och kliande ögon.

  Hoppas att det blir bättre med allergin och trevlig kväll.

  /Mikaela

  1. tilda skriver:

   Tack <3

Comments are closed.

LOADING..