Min ¨smidiga¨ morgon!

sponsorskylt LdB

Ja, hur ser en lugn och smidig morgon ut för mig?

IMG_6654

Idag ser mina mornar aningens annorlunda ut, men fortfarande ¨helt ok¨ smidiga. Barnen väcker mig runt 06.30 och vi går upp tillsammans, jag fixar frukost till barnen och sedan myser vi någon halvtimma i soffan tillsammans framför lite barnprogram innan borstning av tänder, ombyte från pyjamas till kläder och packning av förskoleväska som står näst på tur! Charlize körs till förskolan och kramas om hejdå. Jag tar med mig lilla Luiza hem igen, som iförsig helst av allt hade stannat kvar på förskolan med dom andra barnen. Väl hemma så laddar jag en omgång nytt kaffe, lägger en liten trött 11 månaders bebis för sin morgon-nap och äter en stressfri, smidig och ¨tyst¨ frukost framför nyhetsmorgon, nyheter och en överfylld mailkorg!

20151112_bjarsmyr_1720

Har jag tur så sover luiza vidare och jag hinner med ett bad, i lugn och ro (typ det bästa som finns!) Smörjer in kroppen med en vårdande showergel (jag måste ha någon typ av återfuktande på min kropp som oftast är snustorr. LdB:s Hydrating shower gel både vårdar, åtefuktar till max och luktar fantastiskt gott!  Precis vad min kropp kräver. Ungefär här vaknar lilla L och jag har hunnit bli helt färdig för dagen! Faktiskt helt ok smidig och lätt! Gå in på #ldbfreshstart för mer inspiration för att få en bra start på dagen!

IMG_7657

IMG_7654

Nu väntas ett par timmars jobb och underhållning av en liten luiza resten av denna dag!

Mysig, fin och smidig dag, trots allt! Hur ser din morgon ut?

..

 1. Härligt! 🙂 Men fyllde inte lilla Luiza 1 år alldeles nyss, inte 11 månader?

  1. tilda skriver:

   HEHE, JO!! FELSKRIV!

 2. Julia skriver:

  Så kul att läsa! Jag har en dotter i samma ålder. Hur länge brukar luiza sova sitt första pass? När sover hon sen igen? Äter hon ”vanlig” mat nu eller burkar? Tack för en fin blogg!

  1. tilda skriver:

   Åh, alltifrån 20 min till 40, typ! Sedan sover hon igen kl. 13 ungefär och då runt 30min-1h! Ibland överraskar hon och sover längre! Hon äter både vanlig och burkmat, beroende på vad vi äter för typ av mat! 🙂 KRAM

 3. Himla mysig morgonrutin!
  Det bästa som finns för mig är att gå upp på morgonen, sätta på en kopp kaffe och sitta och sminka mig framför en podcast eller youtubevideo. 🙂 x
  http://josefinmolanders.blogspot.com

  1. tilda skriver:

   S¨härligt!

Comments are closed.

LOADING..