On of my favourite outfits!

DSC_7104

DSC_7116

En av mina favorit-outfits, so far.. Älskar allt med den och skulle nog kunna gå klädd såhär, tätt efter jeans och vit tshirt jämt! Culottebyxorna från gestuz är marinblå, lite oversize och med en grym passform!

DSC_7112

My all time favourite springjacket. BUSNEL såklart. Love love love.

DSC_7152

Och skorna ladies and gents? Trots en size för små så trycker jag ner foten och använder dom ändå. Älskar den slitna mockan och den bruna, perfekta färgen. Ni förstår redan hur snyggt till ett par blå jeans och en vit, magkort tisha va? Halleluja!

DSC_7145

DSC_7159

Photos taken by charlotte håkanson

.

body/ h&m bag/ jerome dreyfuss sunnies / miu miu

Godmorgon dag 7 med vidrig huvudvärk. Har käkat zoomig i 6 dagar nu och börjar snart undra om den någonsin kommer att släppa taget? Min migränvärk brukar vara ganska så kortvarig om jag tar en zoomig och ge med sig efter ett ar timmar i sängen men inte den här gången…så tråkigt med värken för blir totalt utmattad och trött av den och vill helst bara lägga mig ner och inte stiga upp. Jag HATAR verkligen min dagliga huvudvärk och önskar ingen att få densamma! Jag har brutit armar och sytt i foten men huvudvärken tar ändå priset alltså. Vidrig!

Nu ska jag packa in kidsen i bilen och åka till BVC för 1-års kontroll med Luiza!

Kram, fin dag!

  1. Linda skriver:

    Åh vad fin body! Kan jag fråga vilken storlek du tog? Ser fram emot att få se många inlägg från Rhodos. Ska själv dit med sambo och två små barn i slutet av maj.

    1. tilda skriver:

      34:a! <3

Comments are closed.

LOADING..