Solglasögon!

DSC_7168

sunnies / miu miu bag/ jerome dreyfuss

Besatt av mina solisar. Dom känns mer rätt ån någonsin tidigare och från att ha legat i lådan så bär jag om numera jämt! Solisar kan verkligen göra en hel outfit och varje nytt år, när sommaren börjats smyga sig på så skaffar jag mig ett par nya. Tycker det är så galet kul med solglasögon och näst på tur står ett par glittriga från miu miu! Hur söta som helst!

Hörrni!

Hade ni en fin valborg? Vår var lugn och skön, tillsammans med familj och vänner, god mat och mycket bus. Vädret var katastrofalt men det kompenseras upp idag med en strålande sol och en termometer på 13 grader här på altanen. Ljuvligt! Blir en utedag med storstädning av garage, förråd och montering av luizas lilla sandlåda. Lär bli en succé! Sedan måste jag smått börja packa för semester på onsdag men denna gång slipper vi ta med all barnmat och tillbehör utan det har redan kit4kids fixat. Underbart!

Fin dag, hörs sen!

 1. My skriver:

  Behöver mega hjälp!! Vad ska jag köpa till min syster som fyller 20år i veckan? Smycken vill hon inte ha då hon har en uppsättning av allt som använda varje dag som hon älskar. Hon bor fortfarande hemma och funderar på att flytta utomlands till hösten.. Så svårt!!

  1. tilda skriver:

   Thank u soon much!

  1. tilda skriver:

   Thankkkkks <3

 2. Malin skriver:

  Vad har du för tips på barnmat, köper du ett märke eller blandar du?

  1. tilda skriver:

   Nu får hon vår mat! 🙂

 3. Superläckra, allt klär en skönhet dock ;-)! Hade nog inte blivit lika snygg i dom haha! Är du nöjd med dina ögonbryn??? Är så sugen men vågar inte riktigt! Håller dom färgen o formen bra??? Glad 1 maj! Kramis

  1. tilda skriver:

   LOVE THEM!

 4. Malin skriver:

  WOW!!! Så snygga!! Vad heter den modellen?

  1. tilda skriver:

   Köpta på NK!

Comments are closed.

LOADING..