Finaste lyktorna!

IMG_7148

Lyktor överallt. Älskar lyktor och tänder dom varje kväll, trots väder och årstid!

Från skruf och tell me more, hos bybinett.se

Måste nog skaffa mig ett gäng till från skruf. Dom är ju bara så fina tillsammans i en klunga. Ljuset blir magiskt fint!

Godmiddag fina ni!

Vår morgon har gått till att öppna paket, sjunga och fira lilla Luiza ordentligt! Tänk att hon varit hos oss 1 år redan? Galet! Lilla loppan somnade alldeles nyss efter en ganska så stökig natt med många uppvak så jag har nu lagt mig i soffan och ska slå igen dom blå ett litet tag! När min röda vecka pågår så är jag otroligt trött, låg och tråkig. Noll inspiration hel enkelt men hoppas ni står ut ett par dagar! Tur att den är ganska så kort ändå!

.

Hörs sen, kram på er, fin dag!

 1. Stina skriver:

  Hej! Jag har fått som present att köpa min dröm väska och har varit inne lite på celine belt i dark taupe, vet att du har en sådan fast du kanske har svart mem vad tycker du om den väskan? Jag har aldrig sett någon som har en sådan på sociala medier förutom dig.
  Jag använder sällan stor väska utan brukar gilla med axelband så jag efter halva dagen kan slänga väskan crossbody liksom! Hehe

  Eller har du tips på andra fina väskor?
  Tack på förhand

  1. tilda skriver:

   Den är magisk mej jag som har barn kan sakna att kunna slänga den över axeln! 🙂

   Men hade jag sluppit sköterska varje dag så är den fantastisk. LOVE IT!

 2. Frida skriver:

  Hihi så roligt att du skriver om Skruf!! Jag jobbar där och det är min pappa som äger det hihi. Älskar din blogg och inredning och så bara dök vår Tokyo lykta upp, SÅ skoj!’
  Kram kram

  1. tilda skriver:

   Men alltså, så kul. Allt är verkligen FINT och jag älskar precis ALLT! Nästa gång ska jag slå till på den stora vasen. Magisk!

Comments are closed.

LOADING..