My everyday uniform

DSC_7171

bomber / la redoute sneakers/ golden goose

Träffade min fotograf Charlotte för ett par dagars eddan, då solen strålade och det för en stund kändes som sommar i luften! Det här är min säkra uniform, mitt säkra outfit-kort. Har jag noll inspiration waht so ever så slänger jag alltid på mig ett par blå jeans och en vit tshirt, alltid snyggt. Majestic filatures basictoppar är mina favoriter och nu har NK i göteborg börjat sälja dom, bara litet tips!

DSC_7215

Btw, hur fin är inte väskan från elsa leonie? Väldigt Chloe-ish, somrig och bohochic!

DSC_7244

Älskar alla mina vintage 501:or men jag grämer mig så in i helskotta över att jag klippte dom ett par centimeter för kort. Alltså, riktigt grämer mig över det. Fan, varför var jag så ivrig? Varför klippte jag utan att prova först?!? AH!

Nu ska jag slänga upp lite rysk yoghurt i skålen (extra krämig!), lite ekologisk granola med nötter och en klick mandelsmör on top. Bästa kvällisen!

Kram, fin dag!

 1. Bomberjackan från La Redoute är ju herr. Vilken storlek har du? Var får man tag i Levis CT, vet du?

  1. tilda skriver:

   Jag köpte den från herr. Har stl S!

 2. Måste bara säga: Du är så fin i håret!!

  1. tilda skriver:

   Meeeeh tack!

Comments are closed.

LOADING..