Boho-chic

DSC_7252

Äntligen så tillåter vädret bara ben och strumplösa fötter i skorna. Det finns en som längtat efter det bra länge nu! Favorituniformen alla dagar i veckan ser ni ovan. Ljuvligt blått, blått och vitt. Väskan hittade jag hos elsaleonie och den kommer i fler färger. Så fin och väldigt Chloe-ish. Tänk om ett par veckor till en vit, romantisk spetsklänning med volang! ÅH!

DSC_7246

top/ majestic

Kalas numero1 färdigt och första gästerna som sov över har åkt. Alldeles nyligen så snöande det på oss här i kullavik men nu skiner solen igen och himlen drar sig mot det klarblå hållet, dock med en fortfarande kall vind. Jag ska strax ta mig bort mot Plantskolan och fylla på mitt västhus med blommor. Männen skickar jag iväg för att köpa sand och olja till sandlådan som gömde sig i farbror mackans paket! Den blir nog riktigt populär! Baka, baka liten kaka dagarna långa här kullavik!

Kram, fin dag!

 1. k skriver:

  Vilken storlek har du på din fina klocka,är det 34 eller 36 mm?

  1. tilda skriver:

   36mm!

  1. tilda skriver:

   Men åååååå tack <3

 2. Mli skriver:

  Snyggt, vilken modell och färg är det på Levis jeansen?

  1. tilda skriver:

   Levis, 501:or, fyndade vintage på urban outfitters!

Comments are closed.

LOADING..