Pionens tid!

mmbrollop-11

Sitter framför TV:n och kikar på nyhetsmorgon med en sovandes liten tjej i sovpölen och en på studsmattan med bästa kompisen! Just nu så pratar dom om pionen på tv:n, min favoritblomma av dom alla och som äntligen börjat blomma och säljas i butikerna. Min bröllopsbukett var klädd i vita pioner och oj så jag tyckte om den! Finns det någon vackrare blomma tro?

mmbrollop-59

mmbrollop-29

I vår trädgård så växer det också pioner överallt och dom är så galet vackra när dom slår ut. Just nu så är det fortfarande en röd, liten fjuttig knopp men den växer för varje dag och ni ska se när dom sätter igång att blomma i rabatten. Då trängs starkt och ljust rosa blommor med varandra och dom är alldeles ljuvliga när dom slår ut! Ska visa er så fort det börjar blomma!

img_4573-682x1024

På baksidan, längs med växthuset så blommar det vita pioner runt försommaren!

Hörrni!

Godmorgon!

Måste nog ta mig bort mot särös trädgårdshandel och köpa mig en bukett med pioner asap. Otroligt frestande med en liten ljuvlig bukett på köksbordet! Att färska blommor kan göra en så glad?!

Hörs senare, kram tilda

 1. Åsa skriver:

  Håller med till 200%, min överlägsna favorit bland alla blommor. Så otroligt vacker, elegant, ljuv… allt! Doften är sagolik liksom färgerna den finns i. Underbart att du har så många i trädgården. Älskar din blandning av allt möjligt i bloggen. Och har sagt det flera ggr tidigare, men oj så fina ni var på erat bröllop och ”enklare” och vackrare brudbukett finns inte, högsta poäng! Dock saknar jag den lite mer personliga Tilda då och då. och lite längre inlägg om sådant. Kram

  1. tilda skriver:

   Tack fina du!

   Det kommer kanske…

 2. Ge mig mera trädgårdstips/inspo please!? Känner mig helt lost när det kommer till den biten 🙂

  1. tilda skriver:

   Stay tuned… kommer imorgon!

Comments are closed.

LOADING..