Hejdå…

IMG_6865

Här sitter fortfarande stygnen kvar i läppen men oj så fint det blir!

IMG_6861

För någon vecka sedan så var jag hos william och fixade till mitt gamla piercinghål, som mest suttit ovanför läppen och stört mig. När jag var typ 14 år så hade en kompis till mig och syrran piercat läppen och vi skulle ju såklart göra likadant för det var ju himla coolt då, 13 år tillbaka. Idag ångrar jag det beslutet och kan säga att det där hålet, som hon tjejen på studion lovade skulle försvinna om man ångrade sig försvann aldrig. Det har suttit kvar ever since och när William sa till mig att man kunde trolla bort det mot ett litet, ynka ärr istället så tvekade jag inte en sekund. Alltså, wow. Det blev bara så bra. Hålet är borta (!!!!) och kvar är 2 stygn och ett litet tiny ärr, som knappt syns! Stygnen ska jag plocka bort i veckan och jag är så nöjd! Äntligen så är det borta och jag slipper förklara mig varje gång jag träffar en ny människa, hehehe.

Så om du har något hål, efter någon piercing eller liknande som du stör dig på. Kontakta han!

Nu blir det dagiskörning och sedan gymtime!

 1. Sofia skriver:

  Åh vilken lättnad för dg, har förstått att du verkligen stört dig på ärret även fast jag inte tycker att det synts så mkt =)
  Kan du inte visa före och efterbilder när det läkt?

  1. tilda skriver:

   Absolut! Det kommer!

 2. Hej!

  Fantastiskt! Blev så fint. Grattis och kul att du blev nöjd.
  Har ett hål i örat jag skulle vilja ”trolla” bort.
  Vad kostar det ca och vart vänder jag mig?

  Med vänlig hälsning, Johanna

  1. tilda skriver:

   Johanna! Ring och kolla med personalen på cava så hjälper dom dig vidare!

Comments are closed.

LOADING..