Like a million dollar.

IMG_6518

Godmorgon på er!

Har ni sovit gott? Min mamma och pappa är här och jag fick en helt fantastisk sovmorgon imorse. Kände mig nästan mer trött när jag vaknade vid 09 än när jag normalt går upp vid 06! Nu är jag iallafall utvilad och det känns fantastiskt. Min man kom på den briljanta idén igår om att numera, när gäster kommer och besöker oss så är det dom som går upp med morgonpigga barn. Bra deal va? Umgås med barn och ha hela dagen framför sig, hehehe.

IMG_6510

Igår så åkte mina fina öronhängen på och jag är helt tok-kär i dom. Typ det finaste par jag haft och sett. Dom glittrar så fint i öronen och när solen lyser på så glittrar dom helt galet mycket. ¨Like a million dollar lady.¨

IMG_6490

Ni hajar vad jag menar va? Från C by C och dom finns bla. hos MOUCHE.

Den svarta siden kimonon som jag bär kommer från twist and tango.

Nu ska jag käka lite frulle och sedan ringa syrran. Hon drog tillsammans med carro & petra till La La land igår och gissa en som är avundsjuk? Jo, JAG!

  1. Elin skriver:

    Har du två örhängen eller bara ett?
    Undrar om det känns ”för mkt” med två?

    1. tilda skriver:

      Jag har två och nej, det känns inte alls för mycket! Jag är mer ¨less is more¨ men dessa i öronen är bara magiska!

Comments are closed.

LOADING..