Vilket löshår?

IMG_3097

Me, a couple years back!

Nu har jag ringt och bokat tid för en konsultation angående löshåret som jag bestämt att sätta i! Jag älskar verkligen mitt korta hår som jag har idag men ni som läst min blogg och har gjort ett tag vet ju att jag också är ett stort fan av förändringar. Har jag något en för lång tid så kliar det i fingrarna och jag måste göra något nytt, något kul! Ska bli häftigt att testa på att ha löshår och jag är superpepp!

Måste passa på att fråga er specialister därute. Vilket hår är mest skonsamt för håret och såklart kanske det viktigaste, vilket är snyggast, bäst och mest hållbart?

Nu blir det gymmet!

Kram, fin dag!

 1. Måååååste bara säga HAIRTALK! Alltså det är magiskt! jag har makalöst tunt hår och har under tiden på dessa två år fått tjockt och fint! Nu har jag bara 4 slingor fram och behöver inte mer. Skonsamt var ordet!

  Stor kram och lycka till!
  Jannice

  1. tilda skriver:

   Tack finis! 🙂 <3

 2. Mia skriver:

  Great Lenghts!
  Fråga Marie Serneholt och andra nöjda kunder…

 3. Emma skriver:

  Finns bara ett alternativ enligt mig… Jag är frisör 😉 HAIRTALK!! Helt fantastiskt fint, bra kvalité och sätter du om det var 6:e vecka så lovar jag dig att det kommer inte märkas någon skillnad på ditt hår. Det är såå skonsamt. Kul med förändring!!!

 4. Åh, spännande! Jag har haft löshår så länge jag kan minnas (så hemskt det låter men det är true story) och hunnit testa på en hel del.. Jag körde länge med keratin-vax och deppade över att mitt hår på något mysigt sätt inte tycktes växa en millimeter trots att jag gav det tid. Sedan blev jag övertalad av min nya frisör att testa Haitalk och wow! Efter bara två månader hade mitt hår gått från stripiga testar till friskt (då passade jag på att göra en olaplex-behandling i samma veva). Nu har det gått drygt ett år med hairtalk och mitt egna hår har aldrig mått så bra eller varit så långt.

 5. Emma skriver:

  Hairtalk!

Comments are closed.

LOADING..