Mässingprylar & träning!

IMG_5706

Ja, ja ja! Den där blandaren till duschen alltså. Och kaklet för den delen! Så himla fint!

Är så sugen på att göra om barnens badrum här hemma, men känner nog att det får vänta lite. Har en deeeeeel saker före på den listan!

.

Godmiddag fina ni!

Idag hände det. Idag tog jag med mig lilla L, när storasyster var på dagis och jag hittade en lucka bland jobb & telefonmöten. Idag började jag träna igen, efter månader av uppehåll, barnafödande och ren lathet att ta sig till gymmet. Ok, jag har hela tiden varit ute och powerwalkat med lilla luiza i vagnen men känner nu att jag behöver något mer än just det. Jag vill inte alls gå ner i vikt utan snarare upp. Vill få snygga muskler på armar & ben och så vill jag få den där bootyliscious-rompan ala kim kardashian. Ååååkej, inte rikigt i den sizen då men något på vägen iallafall, hehe.

Tänkte faktiskt köra med en PT ett par gånger så jag får koll på bra övningar för just mina mål och min kropp! Är mer pepp än någonsin nu. Nu jäklar. Hej sommaren 2016 och hej beachbody. Nu kör vi!

 1. Sofia skriver:

  Hej! Superfin bild! Var är blandaren och kaklet ifrån?

  1. tilda skriver:

   Bilder är från hotell pigalle i gbg. Kolla med dom!

 2. Heja, heja! Tack för peppen, nu kör vi!

  1. tilda skriver:

   Nu jäklar!

 3. Har börjat följa dig på snapchat och jag måste bara säga att jag älskar hur du bjuder på dig själv (grisen var ju för rolig!) och ger en liten inblick hemma hos er. Och er lilla!! Totalt översöt!!
  Ville bara säga det 🙂

  1. tilda skriver:

   Hehehe, taaaaaack <3

 4. Lena skriver:

  Hej! Läser din blogg för första gången och förstår att du bott i Glyfada under några år? Fantastiskt ställe! Har själv bott i Aten under några år och vi har sedan många år en lägenhet i Vouliagmeni och vi älskar att resa dit. Roligt att läsa om att du också tycker så mycket om ”Atens riviera”!

  1. tilda skriver:

   Yes, vi bodde i fantastiska glyfada i 4år och letar nu lägenhet i glyfada! 🙂 Åker dit så fort jag får chansen. Det är verkligen mitt 2:a hem! <3

Comments are closed.

LOADING..