Mitt glyfada!

IMG_8549-980x1470

Idag saknar jag mitt grekland så jag håller på att trilla av stolen. Jag saknar precis allt just idag och när vi åker tillbaka i början av sommaren, då börjar jakten på vår framtida lägenhet!

IMG_8437-980x1470

Saknar astir beach, lata dagar på vår lokala strand nedanför huset. Saknar souvlaki & gyros på favorithaket, kvällsstros på stan, käk på pepenero och mys tillsammans med en hög vänner hemma på altanen!

IMG_6369

Lek och bus med Charlize (som för övrigt är född och uppvuxen i grekland) på lekplatsen i centrum!

img_4288_132690805

Plock av apelsiner utanför dörren…

IMG_0199

… mina dagliga löpturer längs med havets brus!

img_0328_158725785

Vårt köksfönster var verkligen klätt… hehe

img_0067_155514780

och lata dagar hemma vid poolen…

Oj hjälp. Inser att vi måste ta tag i det där lägenhets-letandet igen. Jag saknar verkligen glyfada på så många sett för att bara sitta hemma och glo på gamla foton. Jag måste tillbaka och måste då ha något eget att komma till! Till ett hotell blir inte alls samma känsla..

Nu börjar vi!

  1. i skriver:

    Verkar härligt! Vi funderar på att köpa en lägenhet i Spanien men Grekland vore inte helt fel det heller. Men deras ekonomi är ju kaotisk (iofs gäller det ganska många andra länder också). Är tanken att ni ska flytta dit permanent efter att din man slutat spela fotboll?

    1. tilda skriver:

      Tanken är att vi ska ha den som en semesterlägehet. Jag och barnen kommer nog definitivt åka ner ofta! Har så mycket minnen, vänner och annat där (bodde ju där i 4 år så känner till staden väl!) så jag är hemma där. Mitt 2:a hem.

Comments are closed.

LOADING..