Från vårt sovrum

IMG_6382

Den urfina träbänken flyttar runt lite i hemmet och senast så hamnade den bakom sängen. Himla fint tycker jag! Pläden är egentligen Charlize (som jag vänt på!) och lånat tills jag hittar ett överkast som jag gillar!

IMG_6390

Krukan har jag ett gäng av och den älskar jag. Sådär rustika som jag vill ha dom och i den perfekt grå kulören!

Jag älskar våra grå påslakan från beach house  men är på jakt efter ytterligare ett set att byta av med. Denna gång i någon skön, dovt rosa, ¨dusty¨ färg! Vet att både dirty linen, mille notti & tell me more har ett gäng fina. Får nog spana in det ikväll när barnen somna för det blir nog himla fint att bryta av med någon lugn och harmonisk färg därinne!

Annars då? Huvudvärken från hell är här och tydligen för att stanna också. Dragits med vidrig värk i nacke & huvud hela veckan och jag har missbrukat zoomig efter zoomig. Så jäkla vidrigt för man är ju verkligen inte människa efter en sådan dos. Helst av allt så vill man bara slänga sig på sängen, dra täcket över huvudet, rulla ner gardinerna & checka ut! Aningens svårt med 2 barn som är en i hälarna, hehe.

Nu ska jag försöka bota värken och synda på lite choklad, zomig och cola light. Yes, 3 laster i tilda bjärsmyrs liv! Ska också försöka hinna surfa efter gymkort i kungsbacka trakten. Vill ha ett gym som erbjuder barnpassning så jag kan träna på morgon/förmiddag så om någon har tips på vart så tar jag gärna emot dom! Ikväll är har pappa M seriepremiär också. Mycket nu, hehe. Heja blåvitt!

Kram, fin söndag!

 1. Sara skriver:

  Hej, usch, känner igen den där värken. Det är väldigt känslosamt och dränerande att ha ont i nacke o huvud. Samt att man aldrig kan ta värken på allvar o gå o vila pga barn hemma! Min naprapat sa att det är väldigt vanligt eftersom vi bär bäbisen/barnet.
  Man fattar inte hur mycket lyft och slit det
  är, ur spjälsängen, upp på skötbord alt ned på golvet för
  blöjbyte, ned för källartrappen uppför trappen in i bilen ut ur bilen, amen jag kan hålla på tills vi är uppe i ca 1 ton på dygn.
  Du är antagligen ganska överansträngd och musklerna drar
  ihop sig och det blir knutar o skit. Man känner igen när värken är på
  gång, nånting som har hjälpt mig är att stretcha, höftböjaren, baken och låren, spänningarna kan nämligen sitta längre ned och ”resa” hela vägen o sätta sig som huvudvärk!
  hoppas du kan bli bättre!

  1. tilda skriver:

   <3 Tack och detsamma!

 2. Sigrid; tack! Jag trodde du menade att det fanns ett STC i Kungsbacka eftersom det var det som efterfrågades. Därav min fråga. Tack ändå!

 3. Sigrid skriver:

  Martina;
  Det finns i Falköping, Göteborg Backa entré, Hjo, Karlsborg, Karlstad Galleria Tuvan, Karlsborg Kasernhöjden, Kungälv Rollsbo, Kungälv Västra gatan, Lidköping, Lilla Edet Skansenvägen, Myggenäs, Nol, Nödinge, Skara, Skövde Elins Esplanad, Skövde Staketgatan, Stenungsund Lilla Strandvägen, Stenungsund Strandvägen, Stora Höga, Tibro, Trollhättan Kardanvägen, Trollhättan Kungsgatan, Uddevalla, Varekil, Vänersborg och Älvängen. Googla på stc.se för mer info!❤️

 4. Sofia skriver:

  Hej!
  Jag har haft fruktansvärd huvudvärk hela mitt liv, tillslut kom vi fram till (efter mycket migränmediciner som inte funkade) att det sitter i musklerna på mig, det där är verkligen jätte olika, vissa har migrän för vissa sitter det i nerverna och för andra sitter det i musklerna som för mig, tillslut hittade jag en läkare som föreslog spasmofen till mig (googla så får du veta mer). Det är en väldigt stark muskelavslappnande medicin och jag äter den verkligen inte varje dag men med zomig treo alvedon och allt annat man testat åt man det konstant. Då ser jag hellre att jag äter en ordentlig medicin någon gång i månaden än att ta dem som inte funkar varje dag bara för att jag inte vet vart jag ska ta vägen för att jag har så ont. Så se till att få en ordentlig utredning på vart du har ont någonstans eller det där kan man ju känna själv ganska bra också och sedan kolla vad som är bäst för det. Som någon skrev är det nerver har jag hört många som tycker lyrica är bra.
  Ha en fin dag.

 5. Mia skriver:

  Vilken härlig blogg! Undrar var du köpt den fina krukan?
  Mvh Mia

  1. tilda skriver:

   Tack snälla!

   Artilleriet.se

Comments are closed.

LOADING..