Mot ljusare tider..

DSC_6737

 

DSC_6769

DSC_6742

DSC_6761

sweater and skirt/ cathrine hammel sneakers/ golden goose mouche.se necklace/ blue billie

Photos by charlotte håkanson

.

Godmorgon!

Lilla morran (japp, så kallar vi henne här hemma, hon ¨morrar nämligen när hon pratar, hehe!) sov till hela 06.30 så när hon ropade inne från sitt rum så var det ljust ute och jag möttes av sol och fågelkvitter utanför fönstret. Hur härligt är inte det? Åh, så mycket jag älskar att vi går mot ljusare tider nu. Det spritter liksom i kroppen och igår så for jag och kidsen mot plantagen, handlade nya sommarblommor som jag sedan planterade i mina betongkrukor i trädgården! Så fint! Utemöblerna åkte ut för någon vecka sedan och är det sol så hittar ni mig i lä, på vår stenterass med en kaffe i solen. Ljuvligt! Och på tal om terasser och trädgård så måste jag ringa en hantverkare/snickare om just det. Vår terass ska nämligen få sig en helmakeover. Det ni!

Nu ska jag in på kit4kids och beställa lite barnmat direkt ner till rhodos dit vi åker om ett par veckor. Alltså, vilken grym idé! Äntligen slipper du kånka på all mat, blöjor och tillbehör till bebisen när du ska ut och resa. Hut fantastiskt är inte det? Det skickas ner och står redo att hämtas ut på hotellet när du anländer. Det ni, det kallar jag service! ( And nope, inget sponsrat inlägg det där heller, bara något jag tycker är kul att tipsa om och lyfta fram!)

Fin dag, kram tilda

LOADING..