Engmo Dun

IMG_5852

Nej, jag har aldrig sovit godare sedan dessa täcken fick ta över vår säng. Alltså JA, dom är tanig tusan helt fantastiska och jag sover som på ett fluffigt litet moln, så mjuk och härligt! Kunglig hovleverantör också, det ni.

IMG_5868

Som på ett fluffigt litet moln!

Just ja, jag har ordnat så att ni får en grym påsk-rabatt på dessa godingar! Använd bara koden: TILDA i kassan hos dunbutiken.se så har du 20% på alla Engmos täcken & kuddar! Glad påsk önskar jag er alla!

 1. Anita skriver:

  Hej tittade tillbaka till ditt inlägg för har äntligen bestämt mig för att köpa ett duntäcke. Har dock en fråga, ser att du valde engmo dun ellen. Har också varit inne på det men för är rätt varm av mig men vill ändå ha ett täcke året om. Hur upplever du att Ellen är? Är det tillräckligt varmt till vintern? För det är ju ett av deras svalare täcken. Har annars varit inne på Mette men blir så osäker för man vet ju aldrig hur det är förrän man har provat det 😉

  1. tilda skriver:

   Ellen är fantastiskt. Så fluffigt, mysigt och alldeles perfekt svalt. Jag är också varm av mig men älskar ellen. Värmer på vintern och är svalt nog på sommaren!

   🙂

 2. Anita skriver:

  Hej, kör du på dubbelt eller enkelt täcke? 🙂

  1. tilda skriver:

   2 st enkla! 🙂

 3. Sumo skriver:

  Din blogg känns 50% köpt. Trist när man inte är öppen med det. Åker tyvärr från min favoritlista

  1. tilda skriver:

   Vad tråkigt att du känner så, vilket inte alls är fallet! Guppas du hittar ett gäng nya favoriter!

 4. Mirva skriver:

  I vilken webbutik?

  1. tilda skriver:

   dunbutiken.se

Comments are closed.

LOADING..