Blondie goes…

DSC_6753

Photo by Charlotte Håkanson

.

necklace/ blue billie 

Hörrni, ser ni så fin min hud blivit och så fint som små ärren försvunnit?! Ah, skinboostern som william på CAVA gör är fantastiskt och som godis för en trött, torr och livlös hud! Galet grym och bra för små ärr också!

Sist jag var hos frissan så gjorde jag ju för mig en mega förändring och blev super blond och klippte av allt mitt långa hår. Blev så galet nöjd och har verkligen älskat det. Nu är jag dock smått trist i håret och måste ringa frissan senast måndag. Har sådan utväxt i håret och det är redan axellångt! Phu så det växer!

Nu är jag helt galen men även om jag älskar mitt korta hår så är jag galet sugen på längre hår, ala ¨victoria secret¨ volymiga lockar och massor av fint, slingat och lite mörkare löshår. Så någon därute som har koll på vart man går och sätter i löshår i göteborg, maila mig bums!

KRAM <3

 1. Maja skriver:

  Hair By Angels i Kungsbacka använder Hairtalk extensions. Fin fräsch salong med jätteduktiga frisörer!

 2. Sophie på Kokoroko är outstanding 😀

 3. Emelie skriver:

  Sök upp en salong som sätter HairTalk löshår. Bättre hår kan du inte hitta!

 4. Emelie skriver:

  Vart är den fina blusen från?:)

  1. tilda skriver:

   Från cathrine hammel

 5. Meeen, ditt korta hår är ju fantastiskt! 🙂

  1. tilda skriver:

   Jaaaaag vet men är jag älskar ju förändringar och är så sugen på lite längre igen, hehehe!

Comments are closed.

LOADING..