Nytt soffbord

IMG_5180

soffbord / ellos

Jag är så galet nöjd med mina ögonbryn. Alltså, så FINA! Mer om det senare!

Nu ska jag leka med mina barn, ta med dom ut på en promenad i det smattrande regnet och sedan slänga ihop hemmagjorda burgare med sötpotatispommes. Men en liten fråga till er proffs därute. Hur satan får jag dom sådär krispiga och spröda? Mina blir mest blöta och slibbiga!

Kram, fin kväll!

 1. Annica skriver:

  Tycker aldrig dom blir riktigt bra när man gör dom hemma själv. Så återkom gärna om det var något som fungerade 🙂

  Du har ju 3 Cooee vaser vad jag sett, dom är så fina. Vilka färger är det? Tycker det är så svårt att se på deras hemsida då dom ser rätt färglösa ut på bilderna. Men dina är ju bara så fina!

  Hälsningar
  Annica

  1. tilda skriver:

   Har grön, blå och rosa!

 2. Malin skriver:

  Hej! Tänkte bara fråga vart du gjorde dina ögonbryn nånstans? Vill väldigt gärna också göra det!

  Tack för bra inspiration! Kram

  1. tilda skriver:

   Hos beautique, i gbg. Mer info kommer under helgen!

 3. Vi brukar blanda dom i potatisstärkelse och olja så blir dom krispiga:) dock inte för mycket för då blir dom också blöta

 4. Vänd runt dem i olja och häll över någon matsked potatismjöl så alla täcks och bred ut på en plåt. Krydda med flingsalt.

 5. Sophie skriver:

  Hej, behöver lite väskhjälp!! Har sedan tidigare en Chanel Woc (likadan som din) och en Louis Vuitton pochette metis och är nu på jakt efter en ny väska. De jag funderar på är antingen en Gucci dionysus i svart läder, ljus mocka eller den klassiska med deras logo. Eller en chanel mini reklangulär i beige men då kan jag inte komma fram till silver eller guld kedja. Vilken väska hade du satsat på? Tack för en super bra blogg!! Längtar tills er pod är tillbaka 🙂

  1. tilda skriver:

   Hej sophie!

   Def på en dionysus i svart eller med loggan! 🙂
   KRAM!

Comments are closed.

LOADING..