Titanium matta

DSC_6646

Ullmatta from wallboe.se soffbord/ ellos

Alltså, denna matta va? Här snackar vi matta. En mega stor sådan med fantastiskt fint grafiskt mönster som passar helt ypperlig på våran ovanvåning, till soffan från le grand och till det vita trägolvet!

Snubblade över onlineshopen wallboe för ett tag sedan, då en av er läsare tipsade om sidan just för deras fantastiska mattor. Blev fast ett bra tag och fastnade för en hel del fina saker, men extra för den här mattan. Och, den gjorde ju sig faktiskt helt perfekt där uppe. Så himla, himla fin och om jag inte minns fel så fanns den i 3 storlekar, och i 3 färger. Valde mellan denna titanium grå och en fantastisk turkos färg, men valet föll tillslut på denna!

dsc_6641-683x1024

Jag tar alltid extra stora mattor när jag investerar i en. Gillar när mattan täcker en stor del av rummet och går långt utanför ev soffgrupper/matgrupper. Snyggast effekt!

Nu ska jag ner och kola så att golvkillarna sköter sig. Ny matta på köksgolvet är på G på in och oj så spännande. Tror att köket blir som nytt!

Kram, fin vårdag!

  1. Supersnygg matta men även soffbordet. Letar febrilt så vore supertacksam för namn på tillverkare på det. Tack för härlig blogg!

    1. tilda skriver:

      kOlla länk i inlägget!

Comments are closed.

LOADING..