Den perfekta tulpanvasen!

IMG_4564_2

Godmorgon på er! Sprang över den perfekta snitt-blomvasen/tulpanvasen på plantagen häromdagen. Så enkel och så fin!

Ganska så stökig natt med lillfisan. Hon har vaknat ett x antal gånger och var sedan mer än redo att gå upp när kl. precis slagit 05. Hallå, 05? Inte en chans, det är ju fortfarande natt då, hehe. Fick henne efter en tid att somna om och när hon sedan vaknade vid 06.30 så kändes det bra mer rimligt att gå upp!

Sitter med bästa syster som kom på spontanbesök igår och dricker kaffe och slänger iväg lite jobb! Lilla C är helt överladdad för sin dans som börjar om någon timma och hon springer runt här hemma som en duracellkanin, med sina nya danskläder och frågar var och varannan minut om det är dags att åka! Söt!

Jag ska hoppa i lite kläder och vänta in golvkillen som kommer hit och tar mått på köksgolvet vid elva tiden. Spännande, äntligen så händer det!

Kram, fin helg!

  1. Lisa skriver:

    Jag har sagt det förr men säger det igen. TACK för att du delar med dig av alla era uppvak. Jag tycker varenda annan mamma pratar om hela nätter och lååånga sovpass på dagarna (är det då man ska skriva den där boken? ) och det ger mig ju ååååångest inför varje natt med vår pojke. Så TACK. Det finns alltså fler.

    1. tilda skriver:

      Det är ju det som ger oss styrka, att orka vidare. Vi är ju fler och snart blir det bättre!

Comments are closed.

LOADING..