Favorit jeans i vår!

IMG_3097

Snapshot från MOUCHE senast! Just där hänger mina favoritjeans från MIH som jag bor i!

Nu drar jag iväg på ett spännande möte tillsammans med bästa tjejerna och är super taggad! Efter det ska jag till doktorn för ny koll av mitt dumma migrän huvud. All denna medicin jag äter är så extremt onyttigt för min kropp och faktiskt riktigt farligt. Insåg igår att jag hållit på med mina starka mediciner i snart 12 år och känner att det borde vara dags för att försöka testa något annat. Min lever skulle antagligen tacka mig efteråt. Först ut är en titt hos farbror doktorn! Håll era tummar!

Kram, fin dag!

 1. Åsa skriver:

  Hej!

  Har du testat akupunktur? Kan hjälpa mot migrän.

  Trevlig helg

  Åsa

  1. tilda skriver:

   Yes, hjälpte inte på mig alls! 🙁

 2. Ida skriver:

  Tack vare dig har jag nu börjat kolla på blacklist. Sjukt obehagligt att ha tvättid samtidig. Men ja! Hans måste vara hennes pappa

  1. tilda skriver:

   heheeh! 🙂

 3. Anki skriver:

  Ja migrän är ett helsike!
  Jag skulle få blodtryckssänkande medicin i förebyggande mot migrän, men eftersom jag redan har lågt blodtryck fiunkar ju inte det.
  Fick en låg dos Sertralin, antideppmedicin som reducerat mina anfall med säkert 75%.
  Och nej jag är inte deprimerad!
  Kombinerar med botox i pannan.
  Lycka till!

  1. tilda skriver:

   OJ så bra. Det ska jag kolla upp! Kram t

Comments are closed.

LOADING..