Elodie Details

IMG_3516

Ett stycke bekymrad lillelus! Maten hade just tagit slut, hehe.

IMG_3550

Hakklapp från elodie details

Alltså, denna lilla tjej är så galet rolig att hänga med för tillfället. Hennes tidiga uppvak kan vi dock diskutera vid ett annat tillfälle, hehe. Oj så hon håller på om dagarna. Hon tjajar konstant och har för första gången för någon vecka sedan satt ihop 2 ord i samma mening. Hon säger hela tiden, ¨titttttta daaaa¨ och så pekar hon tydligt på prylen hon vill visa! Frågar man henne vad hunden säger så ¨vovvvvvvar¨ hon och flåsar, hehe. Hon har en vilja utav bara den och vet precis vad hon vill. För någon vecka sedan var hon otroligt klängig och satt fast på mig likt en igel, det har dock gett med sig lite och hon utforskar mer och mer saker på egen hand. Hon står utan stöd men har fortfarande inte gått längre en ett par steg. Äter bra, sover äntligen 2 längre napps mitt under dagen och sover hela nätter utan uppvak för mat sedan några veckor tillbaka. Hjälp, tänk att hon blir 10 månader om några dagar, faktiskt helt galet. Känns som igår jag låg där på varbergs sjukhus med henne på mitt bröst!

Nu ska jag byta om och sminka bort mina trötta ringar under ögonen. Lilla lusen väckte mamma 05.15 idag, phu!

Kram på er, tilda

  1. Sara skriver:

    Hej!! Nu har jag försökt få fram vilken kamara du använder två gånger! Så vi kör en tredje gången gillt haha 😉 Vilken kamera samt objektiv använder du? Nu när vi har fått en liten gullis så känns det som att en bra kamera är ett måste. Dock att hitta en är rena rama djungeln!! Kram

    1. tilda skriver:

      En canon EOS 760D med ett sigma 50mm 1,4 DG

Comments are closed.

LOADING..