Furry

IMG_3292

Fur / ravn (elsaleonie.se) bag/ gucci glasses/ céline

Bor i den här pälsen och JA, jag är helt störtkär i färgen och i den såklart.

Godmorgon!

Idag vaknade den minsta i familjen runt 05 och hade väl egentligen inga planer alls på att somna om. Vid 06 så gav jag upp och gick upp, phu. Alltså, 05 är inte mänskligt, hehe. Man får väl se det hela positivt och se fram emot en lång och fin dag! Här i kullavik så strålar solen som aldrig förr!

Kram på er, tilda

 1. Frida skriver:

  Sååå galet snyggt!<3

  1. tilda skriver:

   Eller huuuuur!

 2. Sandra skriver:

  Jättefin päls!! Tilda du har inga mammakläder att sälja på bloppisen? Du skulle inte kunna skriva ett inlägg om hur du klädde dig när du var gravid? Jag är gravid för första gången, i vecka 23, och kan inte ha annat än mammabyxor men skulle behöva lite inspiration, kanske klänningar eller tunikor.

  Kram Sandra

  1. tilda skriver:

   TYVÄRR INTE! Köpte aldrig några mammakläder! 🙁 Använde min makes skjortor och mina gamla, stretch jeans!

 3. Sophie skriver:

  Mer outfits 😀 älskar din stil!!!

  1. tilda skriver:

   KOMMER, hehe!

Comments are closed.

LOADING..