Orange päls!

IMG_2762

Alltså, den där fluffiga lilla drömmen är verkligen en dröm. Ljuvlig och uppiggande färg, precis så jag känner inför våren 2016! Finns hos elsaleonie! Jag har stl 36 i min men skulle också lätt kunna ha en 38. Älskar pälsarna från ravn lite större på! Mer fluff runtom dig helt enkelt, hehe. (Psst. Fortfarande 20% rabatt på hela sortimentet med koden Thilda)

.

Godmorgon!

Ett trött litet gäng framför nyhetsmorgon imorse. Lilla L har stökat på bra inatt (ett jäkla ståhej efter nappar mitt i natten, grrrr!) och så även Charlize. Hon klagade på ont i magen igår kväll och inatt vaknade hon, då också med magont som sedan resulterade i en hyfsad kräkattack. Uäääääk! Än har vi hållt oss kvar vid 1 gång och hoppas verkligen inte på fler heller. Magsjuka är bland det värsta jag vet så håll nu era tummar och tår!

Vad händer annars då? Idag ska vi hjälpa min bror att flytta så jag och mamma är anställda att möblera och inreda, super kul! Första stopp, ikea!

Kram på er, tilda

 1. Sara skriver:

  Hej! Vad snälla ni är som hjälper honom 🙂 hans första lgh? Lägg gärna upp lite bilder på förvandlingen om han vill det såklart

 2. Signe skriver:

  Hej! Vet MAM har Glow in the dark-nappar, om det kan underlätta?!

  1. tilda skriver:

   Tack för tips!

 3. Vickan skriver:

  wow!!!!

  Om du är sugen på något gott så spana gärna in min blogg och receptet på kladdkaka med rocky road-täcke! 🙂

Comments are closed.

LOADING..