Make me up

IMG_2645

Sedan jag hittade detta kosmetik märke så har jag i princip inget annat på min hud. Jag har en känslig, torr och irriterad hud så vad som helst funkar inte alls på mig. Jösses så jag prövat olika märken, testat olika foundations och aldrig riktigt varit helt nöjd…. fram tills för ett par veckor sedan då jag blev introducerad av tjejerna på CAVA i hovås! Dom var lyriska, jag blev det snabbt också!

IMG_2769

Täcker alldeles fantastiskt bra och lämnar ändå en silkeslen och naturlig finish som faktiskt håller makeupen på plats, hela dagen (Ja, helt sant!) Och det bästa? Den ger dig inga finnar alls, täpper inte till och är som godis för huden! Du kan tom. somna med sminket på och ändå vakna alldeles fab, hehe. Från det ena till det andra så var jag hos bästa jill, också det på CAVA såklart och gjorde en helt fantastiskt fuktbehandling med hjälp av ett ultraljud, för extra effekt i förra veckan och huden blev sååå mjuk och alldeles fylld med lyster. Alltså jill är bara bäst!

Nu ska jag och mamsen slänga på en grönsakssoppa till lunch. Vad är det mot stockholm fashionweek? hehe. Iår så valde jag att skippa modeveckan i stockholm. Kände inte att det var läge att dra med två barn på ett x antal visningar denna gång, hehe. Men till sommaren, då är jag definitivt där!

Kram på er, tilda

 1. Evelina skriver:

  Är det det matta conpakt pudret? Kul med nya tips! 🙂

  1. tilda skriver:

   YES! Helt fantastiskt!

 2. Elin skriver:

  Vilken produkt från dem är det? 🙂

  1. tilda skriver:

   ALLA! Men deras kompakt powder är magiskt!

 3. Frida skriver:

  Bra tips 🙂 har också torr och känslig hy!! Vad använder du för hudvård? Rengöring, kräm etc 😉 tack för grym blogg!! Kram

  1. tilda skriver:

   Jag använder krämer och serum som min hudterapeut tagit fram speciellt för min hud!

Comments are closed.

LOADING..