Linne påslakan!

86-2548_D7

Ellos får in så galet mycket fint och senast i raden är dessa, helt fantastiska påslakan och överkast i linne. Jag kunde såklart inte hålla mig då jag är i full gång med att göra en makeover på vårt gästrum här i huset. Ut med den gamla tråkiga IKEA bäddsoffan och in med en stor fluffig säng dubbelsäng, något sängbord ala´ brickbord och lite skön läsbelysning. Något i stil med bilden ovan! Tror det kommer bli så galet mysigt!

86-2549

Alltså, dessa påslakan? ÅH! Jag körde på det ljusa, mintgröna i gästrummet! Ni får såklart se sen hur allt blev!

Kram på er, fin kväll!

 1. Karro skriver:

  Tack för svaret! 🙂 Undrar dock hur bred din soffa du har på mattan också? Är lite kluven om jag ska välja 300 eller 320 på bredden då min soffa är exakt 3 m bred.

  1. tilda skriver:

   Gå på extra stor! Man kan aldrig ha för stor matta!

 2. Karro skriver:

  Oh vad fina! Vad har du för storlek på din persiska matta?

  1. tilda skriver:

   Eller hur är dom! 250 gånger 3m.

Comments are closed.

LOADING..