TBT to thailand

IMG_8830

Bikini / calzedonia

Altså, TBT:n på denna bilden idag, i det klimatet, vid den stranden och i DET vädret. Åh så mycket jag längtar efter sommar och sol nu. Det är verkligen samma visa varje år och alltid, vid den här tidpunkten på året så börjar jag längta galet mycket efter tunnare kläder, bara ben och en värmande sol mot den vinterbleka kroppen! Nu dröjer det inte super länge va?

Nu ska jag dra med mig barnen mot BVC för en liten återkoll för lilla fröken Luiza här hemma. Håll nu tummarna att hon gått upp något härligt kg eller 2!

Kram på er, tilda

 1. Therese skriver:

  Du är ju en pärla! Tusen tack igen.

  Kram

 2. Therese skriver:

  Hej Tilda!

  Här sitter man med en 4-månaders bebis och är inne på sjätte natten utan sömn mellan 1-6 på morgonen. Då är din blogg till stor tröst när man inser att man inte är ensam om kämpiga nätter. Tack <3

  En fråga, hur upplever du att det är att resa till Thailand med en så liten bebis? Några tips och tricks? Måsten eller ajaj och hur fungerar det med tidsskillnaden?

  Tusen tack!

  Med vänlig hälsning, Thérese

  1. tilda skriver:

   Vi får alla kämpa tillsammans! Så jag tänker jämt, jag är inte ensam. Det finns fler som har det som jag, om inte ännu värre. DET tar mig igenom dom lite kämpigare nätterna!

   Jag tycker det går alldeles galant. Egentligen ingen skillnad mot hemma. Det enda är att ta med sig all mat till bebis hemifrån men idag behöver man inte ens det. Betsäll via kit4kids och få all mat+hygienartiklar ner till hotellet direkt. Så GRYMT!

   KRAM <3

 3. Sandra skriver:

  Hej Tilda 🙂
  Du är så vacker och i sån bra form trots två små, kan du inte göra ett inlägg där du pratar om hur du tränar och hur du tänker med mat? Du inspirerar på så många olika sätt. Tack för en bra blogg!
  Kram Sandra

  1. tilda skriver:

   Såklart jag kan, det kommer ett litet inlägg om det. Tack söta du! <3

 4. Emma skriver:

  En tbt på en måndag borde bli en tbm!

  1. tilda skriver:

   hehe, faktiskt!

 5. evelina skriver:

  Hej tilda! Jag ska precis boka resa till Thailand, har kollat på ving. Lollo o Bernie är ett måste då jag har en 3 åring 🙂 kan du rekommendera kamala? Har kollat på bangtao beach också.har aldrig varit i Thailand tidigare men det verkar toppen! Ha det fint!

  1. tilda skriver:

   Kan verkligen rekommendera det om du reser med barn! 🙂 Lungt och skönt, men ändå nära till puls om man så vill det!
   Underbara thailand, njut!

Comments are closed.

LOADING..