Levis vintage jeans

redone-jeans-elsa

Jag äger säkert ett 50 tal jeans (om det räcker!) och några jag alltid går tillbaka till, och som jag alltid känner mig snygg i är mina vinatge levi’s med hög midja! Igår när jag surfade runt efter en ny, lite lösare jeansbyxa, lätt utsvängda med fransar nertill så fann jag dom galet perfekta levi’s jeansen, designade av svenska supermodellen Elsa Hosk. Yes, det blev ett klick! Nu hoppas jag bara att dom passar!

redone-jeans-elsa7

Exakt såhär vill jag se ut i vår. Extra blondt hår, dom där jeansen, den där blusen och en scarf knuten i håret! Snyggt! Från redone.

Godmorgon fina ni!

Vet ni vad? Natten som var blev till en utav dom bättre på länge och Luiza sov sig faktiskt igenom den! Hon somnade runt 19 och vid 22 tiden, när jag själv skulle släcka mina blå så gav jag henne lite välling som hon tuttade i sig i sömnen! Hon sov sedan vidare och jag vaknade av ett litet tjut från hennes rum vid 04 tiden. Då bar jag in henne till vårt rum, gav henne nappen och kröp upp tätt intill! Nästa gång hon slog upp sina blå och var redo för en ny morgon var kl. 07.30! Alltså, JA!

Det verkade funka med lite mer mat på eftermiddagen. Extra mättande gröt vid 17.30 tiden och ett vällingmål strax innan läggdax! Hoppas nu att det försätter såhär. Verkligen något jag gärna vänjer mig vid!

 Nu ska jag iväg och köpa ny klädsel till vår soffa!

Kram på er, tilda

 1. zandra skriver:

  Minns att du har skrivit om resevagnar förut men mins inte alls vad dom heter som du tipsade om och nu hittar jag inte det inlägget. kan inte du skriva ett inlägg om din favorit resevagn men som även funkar på stan vid shopping

  1. tilda skriver:

   Jag bara tok ÄLSKAR min från stokke, i modellen scoot. Använder den här hemma också, just för att den är så smidig, men samtidigt otroligt skän för bebis att ligga och sova i! HÄR finns den!

 2. Anna skriver:

  Tummen upp med den lilla!

 3. Moa skriver:

  Vi hade exakt samma problem med vår lika gamla kille för en månad sedan, så jag fick rådet av BVC att ge honom mer mat till kvällen precis som ni har gjort nu och det hjälpte även oss till bättre sömn. Lyckades även sluta nattamma i denna veva så nu har han inte ätit nattetid sedan en månad tillbaka. Vi ger en tidig middag (en burk barnmat) vid kl 16 sedan gröt vid kl 18 och välling vid läggdags kring kl 20, när jag berättade det för mammorna i föräldragruppen blev de helt chockade! Men alla barn är ju olika 🙂

  1. tilda skriver:

   YEY, hurra för oss!

 4. Cissi skriver:

  Hej tilda! Gillar din blogg och att inspireras av ditt hem. Reagerar dock på att du har ett 50-tal jeans. Tycker du inte själv att det är helt bisarrt? Vi alla är ju såklart en del av ett konsumtionssamhälle, där vi är medvetna om att jordens resurser överkonsumeras av en liten del av befolkningen. Hur tänker du kring det och din konsumtion? Jag är helt med på att köpa kvalité och märken men mängden gör att det känns bottenlöst. Vore kul att veta hur du tänker.

  1. tilda skriver:

   Jeansen är såna som jag haft i åratal, som jag vägrar göra mig av med! Vissa av dom har alltså hängt med i säkert 10 år!

 5. Maria skriver:

  Blev det rätt adress?!

Comments are closed.

LOADING..