Nya skor i hyllan!

IMG_0923

Shoes // zara

På dagens fötter. Snor mamsiluskans urfina, beige sneakers med liten platå idag! Till ett par ljusblå levi’s 501:or och en vit skjorta med vida armar så blir detta en fullpott! Någon färgglad väska på axeln också och oj så fint!

Hörrni, är i jönköping hos mina föräldrar och mellanlandar innan vi drar mot Cph på nyårsdagen för 2 barnfria dagar! Om vi är taggade? Så in i helsike! Nu ska jag ta med mig barnen ner på stan och fika med min bästis Carro! Migränen har äntligen släppt, som hållit i sig hela jul-ledighteten. Lättnaden i det? Huvudvärk är verkligen vidrigt men migränen är vidrig och hemsk på samma gång!

Kram på er, fin dag!

  1. Mia skriver:

    Hej jag vill tipsa dej om den bästa Migrän medicinen Sumatriptan 50 mg. Jag har haft migrän i några år och testat många migrän mediciner. Detta är den absolut bästa. Man mår bra igen efter 45 minuter. En vän till mej brukar ta 2 st när hon har Migrän men för mej räcker det med en. Rekomenderar dej att prova dom. Om du mår illa och har svårt att ta tabletter vid migrän anfallet så finns det ”suppar” . Gott nytt år på er

  2. Angie skriver:

    Snygga fräscha pjucks! Gott nytt år!

Comments are closed.

LOADING..