Ytlighet!

409487_DKT0G_7100_001_web_zoomin_new_theme

Bag from gucci

Julen är ju snart kommen och jösses, den här lilla rackaren surfade jag över för ett par månader sedan och den har legat i min inspiratonsmapp sedan dess! Om det är väskor som jag gillar extra mycket så är det just den där lilla, perfekta axelväskan med någon schysst kedja att ha över axeln! Den här är ju bara så himla fin!

Nu ska jag ta tag i något så roligt som diskmaskinen och sedan ta mig an den där enorma tvätthögen! Mindre roligt men sådant som måste göras!

Kram på er, tilda

  1. Sophie skriver:

    Håller på att planera om min garderob och sitter och funderar på hur du förvarar dina dyra väskor? Hängandes? Liggande? Stående på en hylla? God jul 🙂

    1. tilda skriver:

      Hängandes på krokar från muuto i hallen, under trappen! Bilder kommer!

Comments are closed.

LOADING..