Fler julklappstips!

IMG_0048

Jag börjar redan att fylla den här nya kalendern med spännande saker, händelser och möten som händer 2016. Ska bli så kul att få ta med er på den resan också! Vill du också ha en sån här urfin, rosa kalendern så finns den här. Den är fylld med härlig inspiration och modetips från the one and only martina bonnier. Det ni!

Det urfina halsbandet på bilden och finaste klappen, med mitt stjärntäcken (69:a, yes! Kräfta/cancer it is med en fin liten ädelsten som man kan välja till i valfri färg på sidan) kommer från pernille corydon och säljs bla. på åhlens. Min älskade syster kan ha något liknande i sin julklapp, hehe.

IMG_0026

Har du fixat alla klappar ännu? OM inte så har du lite fler, sista minuten tips ovan!

Clutch/plånbok från ATP atelier (vallgatan12) Hangers/krokar från muuto (vallgatan12) Parfym/parfume från lexington / En premuration kanske? På damernas värld såklart!

Nu ska jag ta med mina tjejer bort till BVC på en liten koll på det minsta i familjen. Har små känningar av att hon inte lagt på sig i vikt så som hon ska alls. Hon känns tunn och liten. Till skillnad mot hur Charlize var som liten så är det här en liten kräsen tös som verkligen inte stoppar allt i munnen. Tvärtom, hon tuggar, känner och spottar ut i princip all mat hon får i sig, förutom vällingen och gröten. Ibland, om jag har tur så äter hon ett par tuggor av spaghettin & köttfärssåsen! En kräsen liten dam med andra ord! Den här lilla tar tid på sig, helt klart!

Hur går det med din lilla? Vad är favoriten att stoppa i munnen?

Kram på er, tilda

 1. Lisa skriver:

  Så kul följa luizas framgångar, har en dotter i samma ålder så spännande se hur lika det är 🙂
  Min tjej vägrar flaska (förutom en gång, på kvällen) så måste truga i henne mat.
  Hon älskar kyckling/pasta/lök/majs/färsk rosmarin/färsk basilika/smör/baby yoghurt mixa o mumma 🙂 är magen känslig skippa lök. Men märkt hon vill maten ska smaka så perfekt med lite färska örter.
  Korvstroganoff är en favorit!
  Lax/ris/dill/citron/broccoli/baby yoghurt.

  Min tjej äs läppar är så ihop seglade när det serveras köttfärssås haha underbart se vad de gillar o inte.
  Ha eb mysig jul kram kram

 2. Aggie skriver:

  Vackra saker! Tack för tips!

  Har ni provat att ge henne mer bitar som hon kan hålla i själv? Som pasta, ost, gurka osv. Googla så får du mer tips, kommer inte ihåg allt nu. Minsta är nu 4 år. Hon ville göra som storebror, åt knappt nån anpassade banrmat alls (förutom at vi inte saltade hennes då). Behövdes det mixade vi hennes. Men just bitar som hon kunde hålla i själv va verkligen en hit och vips kom matintresset!

  Lycka till! Kramar!

  1. tilda skriver:

   Jag ska verkligen prova. Tack för det!

 3. Miriam skriver:

  Min son är 7,5 mån och äter helst gröt/välling/ersättning. Får i honom ungefär 1/2 burk barnmat om dagen. Igår testade jag att distrahera honom med Babyloonz på youtube medans han åt och då fick jag i honom en hel !! Så det är ett tips =) Annars är han en lång och smal kille, som ligger under medelkurvan. Men han är som din lilla, aktiv till tusen =)

  1. tilda skriver:

   Då har vi 2 som ligge runder dem där rackans kurvan. Luiza ligger över den längdmässigt, men under viktmässigt! Äsch, det tar sig väl snart och dom små kanske kommer på att det är dags att börja äta, för att orka med!

Comments are closed.

LOADING..