You and me.

IMG_9951

You and me! Dressed in top and skirt from Gestuz, in black here.

Minnen från i somras, på ett fantastiskt bröllop för nära och kära vänner! Oj, vilken sommarkväll det blev, magisk på alla vis! Tack  för det, E & O!

.

Min stora tjej är hemma ytterligare 1 dag från förskolan för jag vågar inte släppa dit henne. När jag ringde imorse för att kolla läget med sjukdomar och annat så nästan bad dom oss att stanna hemma ytterligare ett par dagar. Det härjar visst magsjuka på förskolan och det är absolut inget som vi vill åka på nu, bara dagar innan jul! Hua… Tur att vi inte fick för oss att gå dit!

Annars då? Näsan rinner värre än någonsin men vi är glada ändå. Idag så ska vi ge oss på att baka ett nytt julgodis som jag läste om tidigare idag och som lät så galet smarrigt. Mörk choklad, mint karameller och nötter, går det misslyckas? Nej!

Fin kväll, kram tilda

  1. Sissy skriver:

    Spara tills jag kommer nästa vecka! 🙂 <3 Ses imorgon!

    1. tilda skriver:

      DITO <3

Comments are closed.

LOADING..