Keep or no keep?

IMG_9764

Med solen i ögonen, varmaste jackan och mysigaste vinterskorna så är jag redo för kallare dagar!

IMG_9773

Jacket// Hollies Beanie// Sätila Boots// Mou

Var precis utanför dörren för att fota den här jackan som jag har hemma på lån (och visa er såklart!) men när jag kikade in på hemsidan precis så fann jag en vinterjacka med svart päls som jag bara älskar och har letat efter så länge jag kan minnas så jag tror nog det får bli ett litet byte där. Vad tror du? Båda 2 är ju fantastiskt fina! Hmm…

Godkväll!

Sjukstuga big time här hemma. Charlize klagar på halsont och en feber som inte vill ge med sig, lilla L har åkt på en riktig hosta och låter som en rasslig traktor med riktigt kass motor som kommer körandes. Stackars liten, är livrädd att hon åkt på RS-viruset. Får ligga som en hök över henne inatt och ¨vaka¨! Är ju hemskt när dom små åker på något. Charlize är ju i en ålder där hon reder ut det, trots en del klagan, hihi. Lilla Luiza säger inte så mycket. Hon gnäller lite extra och sover en extra nap mitt på dagen! Hoppas, hoppas att det ger med sig, så vi slipper läkarbesök och mediciner!

Hoppas ni känner er friska och krya, trots riktigt ruskväder! Nu ska jag försöka kurera min trassliga hals med varm mjölk och ingefära!

Kram på er, tilda

 1. Hej och tack för en supermysig blogg.

  Tycker du är toppenfin i jackan, får jag fråga vilken storlek du har på bilden? Ska beställa en själv men har ingen aning om hur dem är i storlek 🙂

  Tusen tack och god fortsättning!
  Therese

  1. tilda skriver:

   Tack snälla. Den är så varm och gosig! Jag har stl S / 36!

   Kram tilda

 2. Hej Tilda,
  Fint!
  Var beställde du skorna?

 3. Mamamia skriver:

  LOL

 4. Tycker du ska behålla den som du har på dig! Jättefin!✨

 5. Mia skriver:

  Jätte fin . Mössan va fin också var har du köpt den ?

  1. tilda skriver:

   Länk finns i inlägget! 🙂

Comments are closed.

LOADING..