Shine bright

IMG_8123

Beachbag/ bohemia similiar here and towel from love warriors  (kyssjohanna.se)

Väskan kommer efter semestern att få flytta in i Charlize rum, som en extra förvaringskorg. Fint va?!

IMG_8128

Finaste strandväskan jag surfade över för ett par dagar sedan! Jag och väskan kommer att glittra ikapp med vattnet…. Handduken är också den fantastisk i svalt, ljuvligt grått linne. Är den inte helt ljuvlig?

Hörrni. Här packas det fortfarande för fullt och med tanke på temperaturen och luftfuktigheten som är i thailand just nu så åker ett gäng med svala plagg med. Favorit basic märket från majestic filatures (finns på NK inom kort och på wakakuu) trängs i hela min resväska. Allt i från t-shirts till mys-set och klänningar. Fantastiska, svala plagg med grym kvalitet och tidlös design. Har du inte kollat in märket än så gör det. Du kommer hitta en ny favorit direkt, be so sure.

Packningen var det ja. Talk soon, xx

LOADING..